måndag 21 februari 2011

En liten fångst idag

Knallade in på Regerinsgatan kring klockan 12 idag, då var Bourbon County Vanilla Stout 2010 liksom Sierra Nevada Jack & Ken's Ale finito. Sistnämnda hade jag inte tänkt köpa ändå, 399 för en flaska öl på Systembolaget, nja. Fast ok, hade det varit en flaska Cantillon Soleil de Minut hade jag förmodligen gladeligen slantat upp. Just ja, det var alltså tillfälliga nyheter på Systembolaget idag. Ny design på hemsidan för Systemet ser jag nu, ja där ser man.

Tre stycken rackade köptes i alla fall:



Epic Stout kändes given, särskilt då jag tycker att Armageddon IPA från samma bryggeri var god. Sällan jag får chansen att dricka öl från Nya Zeeland så det ska bli intressant.

Fuller's Past Masters XX Strong Ale vet jag inget om, men jag känner en lirare som jobbar på Arvid & Nordqvist (de importerar öl från Fullers till Sverige) så jag kände att jag inte kunde låta bli att inhandla en butelj.

Weihenstephaner/Samuel Adams Infinium: osäker på om flaskan är prisvärd men vacker det var den dock. Älskar det gammaldags trycket.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Angående Past Masters så är det den första ölen i Fullers nya serie. Bryggarna har gått igenom "Fullers Brewery Book" från ungefär 1840-talet och framåt och återskapat öl som den tillverkades och smakade på den tiden. Just den öl som kom i måndags är väl ett recept från 1880 eller liknande. Men detta kanske du visste redan, men jag skriver det ändå! Bra blogg, keep it up!
/B

Gyllenbock sa...

Kul att du gillar bloggen. Tack även för informationen, en del hade jag koll på.